Usluge salona lepote Alba M

Trajna šminka
Profesionalna šminka
Tretmani lica
Solarijum
Depilacija
Nadogradnja veštačkih svilenih trepavica
Manikir
Pedikir
Masaže
Anticelulit tretman Mezoporacijom
Frizerske usluge
Ostale usluge

Foto i video galerija

Frizer
Masaže i anticelulit
Manikir
Pedikir
Profesionalna šminka
Salon
Trajna šminka
Tretman licaTretmani lica


Dubinsko, higijensko – medicinski tretman lica koji podrazumeva:

- pripremu lica (mleko, tonik, piling prema tipu kože);
- parenje termo maskom ;
- cedenje komedona (mitisera) i saniranje akni (bubuljica);
- dubinska dezinfekcija i čišcenje pora aparatom Darsonval ;
- maska prema tipu kože;
- drenaža lica ;

Ono što je jako bitno napomenuti je to da i maske i kreme iz Wellness Renergigues kozmetike deluju smirujuće na kožu. Posle tretmana, nema ni malo crvenila na Vašem licu, tako da se odmah možete vratiti svakodnevnim obavezama. Wellness Renergigues kozmetika je visoko kvalitetna kozmetika koju naše kozmetičari uklapaju kako prema tretmanu koji obavljaju, tako i prema različitim tipovima kože.
Uz profesionalni pristup svih naših iskusnih kozmetičara, u salonu takođe možete dobiti besplatni savet za negu Vašeg lica.


Anti Age tretmani lica

a) Mezoporacija

MEZOPORACIJA- Nova, efikasna tehnika za brže i dublje prodiranje aktivnih supstanci i aktiviranje metabolizma u dermisu. Ova metoda primenjuje pulsne, naizmenične struje koje stvaraju elektromagnetno polje, koje otvara privremene kanale (mezopore) u lipidnom sloju između epiderma i derma i time omogućava prolaz aktivnih supstanci u žive slojeve kože.

Mezoporacija je apsolutna i najmodernija alternativa klasičnoj mezoterapiji, za osobe koje zbog straha od igle izbegavaju klasičnu mezoterapiju, a žele da reše problem opuštene kože, bora, fleka, akni, celulita i masnih naslaga.

U toku klasičnih bioloških tretmana svega 10% aktivne supstance, koju koristimo u radu može da dopre do dubljih slojeva kože, te su svi efekti samim tim ograničeni. Slična situacija je i sa primenom krema i preparata, koje svakodnevno koristimo u kućnoj nezi. Mezoterapija bez igle omogućava da se apsorpcija aktivnih sastojaka nanetih na kožu (hijaluron, kolagen, dermostimulišuci faktori) poveća sa 10% na fantastičnih 90%, na dubini prodiranja od 1 cm i 65% na dubini od 6 cm, što nam daje ogromne mogućnosti kod tretmana lica i tela, kako kod starijih, tako i kod mlađih osoba.

Pored pilinga kože i dubinskog čišćenja epidermisa ovim tretmanom se utiče na hidrataciju, tonus, cirkulaciju i diskolorizaciju kože. Na pravilan način se omekšavaju kaverozna vlakna i tako se epiderm priprema za bolju apsorpciju preparata za negu lica koji se mogu uneti uz pomoć špatule. Tretman se osim za redovno čišćenje lica preporučuje kao uvodni tretman u tretmane podmlađivanja. Rezultat je trenutno vidljiva čistoća, zategnutost i osveženje, kao i bolja prokrvljenost i vlažnost kože.

Efekat ovog tretmana je:
•Intenzivno smanjuje dubinu bora i finih linija na koži lica
•Ublažava vidljive znake starenja kože
•Popravlja strukturu tkiva kože
•Štiti ćelije kože od propadanja
•Podiže tonus kože i poboljšava elastičnost
•Vidno regeneriše i podmlađuje kožu
•Ujednačava ten •Rezultati estetskog popravljanja i izgleda kože vidljivi nakon prvog tretmana •Tretman je prilagođen svim tipovima kože preko 35 godina za smanjenje dubine bora i postizanje mladalačkog i jedrog izgleda. Idealan je za zrelu i prevremeno ostarelu kožu kao i za posebne prilike kada je potrebno rezultat podmlađivanja postići odmah.

b) Myolift

Preventivni tretmani protiv starenja za osobe oko 25. do oko 35. god.
Sa estetsko-kozmetičkom preventivom treba početi što ranije kako bi se koža sačuvala , a njen efekat je:
•sprečavanje pojave bora
•normalizovanje vlažnosti i lučenja masnoće kože
•održavanje dobre zaštitne funkcije kože u svim vremenskim uslovima, čak i u uslovima stresa i umora
•uvek zdrava, mlada, lepa koža

Intenzivni tretmani brzog podmlađivanja i usporenja starenja za osobe oko 35. do oko 45. god.
Proces starenja je u toku: vidna je pojava bora, opuštanje kože, pad mišića lica, podbradak, podočnjaci, umoran izgled, tragovi stresa i nedostatak svežine...
U ovom životnom dobu Mioliftingom se najbrže, najlakše, gotovo senzacionalno, vraća nekadašnja svežina, briše sa lica čak i do 10-tak godina.

Razultat:
•potpuni nestanak malih i sitnih bora
•nestanak podočnjaka, otečenih i teških kapaka
•momentalno zategnuta i sveža koža
•zaustavljanje daljeg starenja (90%) i odmah blaže i mladolike konture lica

Tretmani podmlađivanja zrele kože posle 45. godine

Zrela koža gubi osobine vitalnoisti, svežine, zdravlja i lepog izgleda. Koža se opušta (smanjuje se produkcija kolagena i elastina), menja boju (loša cirkulacija), dolazi do biohemijskih i mehaničkih promena... U ovoj fazi koža sporije reaguje na tretmane i zahteva još kompleksniji program.

Efekat je:
•veliko osveženje i hidratacija kože
•bolja zategnutost
•povratak boje i jedrine
•dugoročno usporenje starenja

Miolifting tretmani su idealni i nakon hirurških intervencija zatezanja lica, jer smanjuju ožiljke, ubrzavaju oporavak, a efekat operacije čine dugotrajnim.

c) Aroma terapija:

Termin Aromaterapija potiče od pamtiveka kada su se ljudi bavili biljkama u svrhu očuvanja zdravlja.
Aromaterapija podrazumeva kontrolisano korištenje eteričnih ulja u svrhu očuvanja zdravlja , lečenja i prevencije od bolesti u svim domenima čovekovog postojanja. Eterična ulja, premda ih nazivamo uljima, su smese biološki aktivnih spojeva dobivenih iz biljaka destilacijom ili ceđenjem.
Ovaj tretman lica baziran na esencijalnim aromatičnim uljima. Nakon blagog čišćenja, pilinga i osveženja kože, blagotvorna energija lekovitih esencijalnih ulja podariće koži dodatnu ishranu, mekoću i sjaj. Biljna esencija prolazi kroz kožu, a njen miris ima umirujući učinak na um. Aromaterapija lica je vrlo opuštajuća, a istovremeno se vrši zatezanje lica odnosno dobija se uplifting efekat.
Namenjena je dubinskom vlaženju i zgušnjavanju strukture kože pa umornoj koži lica daje trenutnu vitalizaciju. Individualnim izborom eteričnih ulja osvežavamo kožu lica, podstičemo prirodni proces njene obnove. Proverenom snagom prirode postižemo opuštanje uma, a koža lica blista svežim izgledom.


Kontakt

Salon lepote Alba M
Borska 13b,
11090 Beograd
Tel: +381 11 3594 778
Tel.: +381 63 1594 778

Pošaljite nam email
albam@trajnasminkaalbam.com