Usluge salona lepote Alba M

Trajna šminka
Profesionalna šminka
Tretmani lica
Solarijum
Depilacija
Nadogradnja veštačkih svilenih trepavica
Manikir
Pedikir
Masaže
Anticelulit tretman Mezoporacijom
Frizerske usluge
Ostale usluge

Foto i video galerija

Frizer
Masaže i anticelulit
Manikir
Pedikir
Profesionalna šminka
Salon
Trajna šminka
Tretman licaAnticelulit tretman Mezoporacijom

Novo od maja 2016.g

Kako da najbrže i najefikasnije, ali i što trajnije rešite problem celulita i lokalizovanih masnih naslaga? Odgovor koji će Vam dati većina dama, korisnika različitih anticelulit tretmana, daće Vam jedinstven odgovor : Mezoporacijom ! Mezoterapija je medicinska metoda sa širokom primenom u estetici. Kada je reč o telu, mezoterapija se koristi za uklanjanje celulita i lokalizovanih masnih naslaga, prilikom tretiranja problema sa strijama, kao i za otklanjanje znakova starenja kože i njeno podmlađivanje. Idealnom kombinacijom mezoterapeutskih preparata Wellness Renergiques apliciranih aparatom najsavremenije tehnologije, Salon lepote Alba M pruža za kratko vreme izuzetne rezultate kod neestetskih pojava na telu koji muče većinu žena.

Elektrostimulacija

Ovo je savremena metoda kojom se ubrzava mršavljenje, redukuje celulit i vrši oblikovanje tela.
Princip elektrostimulacije se sastoji od stimulacije nervnih vlakana i izazivanja mišićne kontrakcije pomoću električnih impulsa koji se prenose preko elektroda. Dejstvom specifičnih stuja, mišići se podstiču na rad i time se povećava energetska potrošnja, najpre u njima, a nakon toga iz okolnih masnih naslaga što poboljšava opšti tonus tela. Kontrahovanje mišića ovom niskofrekvetnom strujom je potpuno bezbolno, bez izazivanja ikakvih neprijatnosti u toku tretmana.

U estetici, elektrostimulacija se može koristiti kod:
•Anticelulit programa
•Smanjivanja gojaznosti
•Poboljšanja cirkulacije
•Zatezanja tela i oblikovanja mišićne strukture.

Prednost ove metode je u tome što se njome može delovati na najkritičnije delove tela za stvaranje masnih naslaga, kao što su stomak, zadnjice, butine i bokovi.
Može se primenjivati kao samostalna procedura ili u kombinaciji sa nekim drugim tretmanom, u vidu paketa.
Serijom tretmana ili odabirom nekog od paketa tretmana, koji najviše odgovara Vašem telu, postižu se efektni rezultati u redukciji celulita, pospešivanju cirkulacije krvi i limfe i toniziranju mišića .
Da bi se došlo do željenih rezultata, preporučuje se serije od 10-15 tretmana , što se određuje indiviualno. Ukoliko je potrebno ponoviti seriju, neophodna je pauza od nekoliko dana.

Zakažite termin za svoj tretman, uživajte i posmatrajte rezultate!
Čekamo Vas!


Kontakt

Salon lepote Alba M
Borska 13b,
11090 Beograd
Tel: +381 11 3594 778
Tel.: +381 63 1594 778

Pošaljite nam email
albam@trajnasminkaalbam.com